EMDR fjerner ubehag lagret i kroppen

EMDR opløser ubehag bundet i kroppen

EMDR-metoden anbefales af WHO

Verdens-sundhedsorganisationen WHO, som de fleste kender, anbefaler EMDR til behandling af traumer og PTSD-symptomer. EMDR er en forkortelse for Eye Movement Desensitization and Reprocessing.

Problemer med YouTube? Se videoen på https://flic.kr/p/JxvpBX

EMDR kan nu fås på Mols

Med EMDR gennemarbejder vi sammen oplevelser, for at desentivisere dig til oplevelsens indhold og omprogrammere dens betydning i dit liv.

Hvad betyder det?

Sagt på en anden måde, så hjælper jeg dig med at få følelsesmæssig og psykisk kontrol over situationer, som du har oplevet truende, ubehagelige eller farlige i fortiden. Altså, negative oplevelser som sidder bundet i kroppen som fastlåst energi.
emdr-ubehag-chok-kroppen-terapijpg

Min personlige erfaring med EMDR

Der er mange gode ting ved EMDR-metoden. 

Det jeg allerbedst kan lide ved EMDR, er at arbejde med den fastlåsthed man har i sin krop til sin fortid i form af trælse og ubehagelige oplevelser.

Oplevelser, der har lagret sig i kroppen og binder dine reaktionsmønstre og negative følelser.
emdr-metoden-traumer-kroppen-terapi-molsjpg
Når der bliver taget hånd om en ubehagelig eller traumatiserende situation og din negative oplevelse bliver gennemarbejdet i terapien, så opløses fortidens betydning og indvirkning på nutiden.

Du bliver fri af din negative fortid og kan rette fuldt fokus mod at være nærværende, tilstede og positiv.

I tilæg frigives der en masse positiv energi, der nu ikke er bundet fast længere. Energi du pludselig får tilbage og kan bruge på at leve et mere positivt og fuldt liv.

At se den forvandling et menneske gennemgår med EMDR og at være vidne til den frigjorte energi hver enkelt klient får tilbage efter arbejdet er fuldført, ja dét er netop det jeg allerbedst kan lide i arbejdet med mine klienter og EMDR.

Har du lyst at prøve?
Så ring til mig på 42 52 12 27


Erfaring med traumer og angst

Jeg har bred erfaring med at afhjælpe negative følelser, astma, allergi, eksamensangst, overgrebsoplevelser, traumer og negative livsmønstre.

Kom ud på Mols og kom videre.

EI Terapi
Gyden 7B
8420 Knebel
Tlf. 4252 1227